Д-р Мария Монтесори За Асоциацията  
Частна детска градина

Частно основно училище

“”
Добре дошли
Частно основно училище
  “Д-р Мария Монтесори”

Първи клас 08.02.2017  
Ние сме в първи клас!
 
Нашият ученик Симеон Бонев от 5 клас е лауреат на ГОЛЯМАТА НАГРАДА на Националния конкурс за детска рисунка на тема 22.02.2013  
Нашият ученик Симеон Бонев от 5 клас е лауреат на ГОЛЯМАТА НАГРАДА ( награда по-висока от I-во място ) на Националния конкурс за детска рисунка на тема "Не на цигарите". Конкурсът е част от международен проект, който през 2012 година включва България, Италия, Македония и Румъния. Симеон победи в конкуренция с 1124 изпратени рисунки на деца от цялата страна. В журито участваха художници, психолози, специалисти по промоция на здраве от МЗ и експерти от МОМН. Наградата му беше екскурзия в Рим и посещение при Папата заедно с наградените деца от другите държави участнички в конкурса.
 
Учениците от ЧОУ ''Д-р Мария Монтесори'' отбелязаха 3ти март- Националния празник на Р.България с изложба в Националния военно- исторически музей.    
Картините, нарисувани на място под ръководството на известния български художник Иван Яхнаджиев, красят музея и са гордост за нашето училище!
Горди сме, че имаме толкова талантливи българчета
 
Презентация "Народни будители"    
Презентация "Народни будители" (4.04 MB)
Изготвил: Ема Иванова, VII КЛАС
2011 година
 
КОЛЕДА-2010    
 
Изложба 'Български народни приказки' 2010 г.    
 
1 НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ    
Microsoft PowerPoint SlideShow (8.59 MB)
ИЗГОТВИЛ: ІV КЛАС
2010 година
 
Откъси от съчиненията - 'Какво е за мен моето училище?'    

“Аз съм в това училище още от детската градина. И вече съм в седми клас, но всяка година с вълнение очаквам на 15 септември да дойда пак в моето училище. Смятам, че няма друго такова училище.” - Божидар – 7 клас

 Designed by GSP1900 Ltd.